KEADILAN Selangor Siap Sedia Hadapi PRU 13

[nggallery id=32]

20 MEI 2012 – Lebih 1000 orang penggerak Parti Keadilan Rakyat Negeri Selangor hadir ke Majlis Pelancaran SISMEP 3.0 dan Penyerahan Bahan Kempen Pilihan Raya yang dilancarkan oleh Timbalan Presiden merangkap Pengarah Pilihan Raya KEADILAN, YB Mohamed Azmin Bin Ali. Acara yang berlangsung di Dewan Sivik MBPJ, Petaling Jaya petang ini menandakan KEADILAN Negeri Selangor siap sedia mempertahankan Kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Selangor dalam Pilihan Raya Umum ke 13 tidak lama lagi.

YB Mohamed Azmin sekali lagi hadir bersama ‘Winning Team’ dengan kekuatan daripada kepimpinan daripada setiap sayap parti. Taklimat yang disampaikan oleh Saudara Shamsul Iskandar dan YB Zuraida selaku kepimpinan Angkatan Muda dan Wanita telah menyuntik semangat anggota yang hadir dengan memberi fokus kepada usaha meraih undi golongan muda dan wanita dalam masyarakat.

Saudara Rafizi selaku Pengarah Strategi memberi garis panduan kaedah kempen yang strategik menggunakan bahan kempen pilihan raya yang telah dibekalkan khususnya risalah-risalah yang memuatkan isu-isu semasa. Risalah yang telah dicetak sebanyak 13 juta adalah selaras dengan kempen KEADILAN untuk 1 risalah untuk 1 pengundi.

Terakhir adalah taklimat YB Mohamed Azmin berkenaan Pilihan Raya dan perisian SISMEP 3.0. Beliau menegaskan bahawa SISMEP akan membantu memudahkan kerja-kerja lapangan petugas dalam pilihan raya. SISMEP tuntas perlu dimanfaatkan dengan baik dan berkesan.

Program diakhiri dengan konvoi perlepasan bahan-bahan pilihan raya ke Cabang masing-masing yang membawa pulang barangan pilihan raya untuk 32 kawasan yang akan ditandingi KEADILAN dalam PRU 13.

Article by Azmin Ali