Kunjung Hormat ke atas YAB Menteri Besar Kelantan

[nggallery id=41]

Kota Bharu, 22 Jun 2012 – YB Mohamed Azmin Ali tiba di Kota Bharu dengan penerbangan Malaysia Airlines pada jam 8.45 pagi untuk menghadiri acara Pelancaran SISMEP 3.0 dan Penyerahan Bahan Kempen Pilihan Raya Peringkat Negeri Kelantan.

Sebelum itu, YB Mohamed Azmin melakukan kunjungan hormat ke atas YAB Dato’ Bentara Setia Tuan Guru Haji Nik Abdul Aziz Nik Mat, Menteri Besar Kelantan di Bazaar Tengku Anis, Kota Bharu. Beliau juga sempat menyertai Program Mahabbah Antara Kaum bersama Tuan Guru dan masyarakat pelbagai kaum.

Dalam kunjungan hormat tersebut, YB Mohamed Azmin telah menyampaikan rasa penghargaan beliau ke atas Tuan Guru yang telah mengeluarkan kenyataan bagi mempertahankan beliau dalam siri fitnah yang dilakukan oleh UMNO – BN. Tuan Guru juga mendoakan kesejahteraan beliau dan keluarga serta berharap beliau terus istiqamah dalam perjuangan demi rakyat.

Program SISMEP 3.0 yang akan dilancarkan oleh YB Mohamed Azmin dijadualkan berlangsung di Kelantan Trade Centre pada jam 3 petang.

Article by Azmin Ali